Вноска от:
434,00 лв.
с ДДС / Месец
Информация за калкулатора* * Всички посочени суми са с включено ДДС.
**Финансовите параметри са примерни и са валидни за бизнес клиенти. За оферта за физически лица – моля, свържете се с нас. В посочената лизинговата вноска не са включени допълнителни разходи, свързани с комисионни по обслужване на сделката.
*** Посоченият лимит на пробега е валиден само по отношение на включените разходи и услуги за целия срок на Договора.
**** Посочените сервизни разходи за поддръжката на автомобила са базирани на препоръките на Доставчика за обслужване, в съответствие с посочения лимит на пробег.
***** Всички посочени суми са в евро или в лева.

Renault Clio TCe 90

Използваните изображения и видео материали са примерни. Възможни са различия в техническите спецификации и оборудването на автомобилите. Повече информация за конкретен автомобил ще можете да получите от нас.

Описание

С плавни контури, динамичен профил и изваяни страни Renault Clio демонстрира отличителен дизайн. Той съчетава модерно излъчване и солидност с характерния за марката С-образен светлинен подпис и изравнени със стъклата дръжки на вратите.

В интериора Renault Clio се отличава с висококачествени материали и покрития . С обновен кокпит и системата multisense, която предлага избор от 3 режима на шофиране и 8 цвята амбиентно осветление според настроението, ще се насладите на уникално изживяване зад волана. Чрез 9,3-инчовия сензорен екран системата easy link осигурява достъп до цялото ви мултимедийно съдържание и свързани навигационни услуги. И не на последно място - можете лесно да зареждате своя смартфон с индукционното зарядно устройство.

 • Бензинов двигател с мощност от 90 к.с 
 • 6-степенна механична скоростна кутия
 • 5 местен
 • Среден разход на гориво от 5.2л./100 км.

Богато оборудване включващо:

 •  Климатик 
 • Активен спирачен асистент с
  разпознаване на пешеходци и
  колоездачи
 • Пакет видимост и светлини
 • 7" цветен сензорен дисплей

 

Цена на автомобила: 30 588 лв. с ДДС