Често задавани въпроси

- Как мога да получа повече информация и детайли за продукт Lease plus? 

- В случай на допълнителни въпроси и нужда от информация и съдействие, моля, свържете се с нас, като изпратите Вашето запитване на мейл: onlinestore@interlease.bg, или позвънете на 0800 12 666 (Национална линия).

 

- Мога ли да избера друг автомобил и да комбинирам с различни разходи и услуги от предложените в основните "Пакети" по продукт Lease plus? 

- Да, предлагаме тази възможност. За повече информация, можете да се свържете нас, като изпратите Вашето запитване на мейл: onlinestore@interlease.bg или позвънете на 0800 12 666 (Национална линия).

 

- Мога ли да подпиша Договор за избрания от мен автомобил дигитално? 

- Да, предлагаме тази възможност. Можете да се запознаете с подробна информация за предимствата тук: Станете клиенти дигитално - ОББ ИНТЕРЛИЙЗ ЕАД (interlease.bg).

 


- Имам ли лимит на пробега на избрания автомобил по продукт Lease plus?

- Заложеният лимит на пробега по продукт Lease Plus има отношение само за определянето включените разходи и услугите за срока на Договора.

 

- Мога ли да се откажа от продукт Lease plus?

- Да, можете да прекратите използването на съответните разходи и услуги по продукт Lease plus съгласно предварително определени условия в Договора за лизинг.