За нас

Кои сме ние

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ ЕАД е част от белгийската КВС Груп - най-голямата банково-застрахователна група в България. КВС Груп в България обединява дружества с дългогодишна история и богат опит. Компаниите, част от КВС Груп в България, са Обединена българска банка АД, ДЗИ Общо застраховане ЕАД, ДЗИ Животозастраховане ЕАД, ОББ Интерлийз ЕАД, ОББ Факторинг ЕООД, ОББ Застрахователен брокер ЕАД, КВС Клон България КЧТ. 

ОББ Интерлийз ЕАД е учредено през 1995 г. и е част от KBC Груп от 2017 г. Дружеството е водеща лизингова компания на българския пазар. В дългогодишното си развитие, ОББ Интерлийз се е утвърдило като добър и търсен партньор за финансиране при закупуването на леки и лекотоварни автомобили, производствено оборудване, транспортни средства, строителна и селскостопанска техника както за почти всички отрасли на бизнеса, така и в публичния сектор. Основни форми на предлаганото финансиране от ОББ Интерлийз са финансов и оперативен лизинг с всички функционални особености, познати в сферата. 

ОББ Интерлийз дава възможност на своите клиенти сами да избират доставчика и вида на най-подходящите за своята дейност активи. На базата на дългогодишния си опит екипът на ОББ Интерлийз предлага професионално консултиране на своите клиенти при избора на вида лизингово финансиране, както и максимално полезно съдействие във всички етапи на всяка сделка - от договарянето до доставката на избраните лизингови активи.

 

Избери твоя нов автомобил от нашия магазин

Избери твоя нов автомобил от нашия магазин и ще можеш да се възползваш от богата гама от услуги, които предлагаме за твое удобство и повече свободно време. 

 

www.interlease.bg