Вноска от:
661,00 лв.
с ДДС / Месец
Информация за калкулатора* * Всички посочени суми са с включено ДДС.
**Финансовите параметри са примерни и са валидни за бизнес клиенти. За оферта за физически лица – моля, свържете се с нас. В посочената лизинговата вноска не са включени допълнителни разходи, свързани с комисионни по обслужване на сделката.
*** Посоченият лимит на пробега е валиден само по отношение на включените разходи и услуги за целия срок на Договора.
**** Посочените сервизни разходи за поддръжката на автомобила са базирани на препоръките на Доставчика за обслужване, в съответствие с посочения лимит на пробег.
***** Всички посочени суми са в евро или в лева.

Skoda Octavia 1.5 TSi

Използваните изображения и видео материали са примерни. Възможни са различия в техническите спецификации и оборудването на автомобилите. Повече информация за конкретен автомобил ще можете да получите от нас.

Описание

OCTAVIA e емблематична за ŠKODA и най-продаваният модел на марката на нашия пазар. OCTAVIA традиционно е най-предпочитаният модел в Сегмент А и е чудесен избор, както за семеен, така и за бизнес автомобил. Разнообразието от двигатели, оборудване и екстри е предпоставка за това всеки клиент да открие отговор на своите нужди. Разнообразието при OCTAVIA e и едно от най-големите ѝ предимства пред нейните конкуренти - гамата от двигатели предлага внушаващите 17 възможности за избор, сред които икономични бензинови и дизелови двигатели, версия със заводска метанова уредба, версия с газова уредба и два хибрида - mHEV („мек-хибрид“) и PHEV – плъг-ин хибрид с 13 kWh батерия и автономен електрически пробег до 60 км. В различните си модификации, OCTAVIA идва с варианти със задвижване 4х4, 7-степенна автоматична трансмисия и мощност до 200 к.с.

 

  • Бензинов двигател с мощност от 150 к.с 
  • 7-степенна автоматична скоростна кутия
  • 5 местен
  • Среден разход на гориво от 5.3л./100 км.

Богато оборудване включващо:

  •  Двузонов климатроник
  •  Заден парктроник
  • Подгряване на предни седалки
  • Радиоапарат Swing с 8,0" цветен тъч-скрийн дисплей, 2 бр.USB-C вкл. Apple connectivity и Bluetooth стрийминг

 

 

 

 

 

Цена на автомобила: 51 711 лв. с ДДС