Вноска от:
1 100,00 лв.
с ДДС / Месец
Информация за калкулатора* * Всички посочени суми са с включено ДДС.
**Финансовите параметри са примерни и са валидни за бизнес клиенти. За оферта за физически лица – моля, свържете се с нас. В посочената лизинговата вноска не са включени допълнителни разходи, свързани с комисионни по обслужване на сделката.
*** Посоченият лимит на пробега е валиден само по отношение на включените разходи и услуги за целия срок на Договора.
**** Посочените сервизни разходи за поддръжката на автомобила са базирани на препоръките на Доставчика за обслужване, в съответствие с посочения лимит на пробег.
***** Всички посочени суми са в евро или в лева.

Toyota Camry HSD - НАЛИЧЕН АВТОМОБИЛ

Използваните изображения и видео материали са примерни. Възможни са различия в техническите спецификации и оборудването на автомобилите. Повече информация за конкретен автомобил ще можете да получите от нас.

Описание

ОФЕРТАТА Е ЗА НАЛИЧЕН АВТОМОБИЛ

Разработен да бъде във фокус

Съчетаващ елегантността на висококачествен салон с изявена динамика, Camry Hybrid излъчва истинско присъствие на пътя. Този красиво скулптуриран автомобил има изключително здраво купе, нискоразположен преден капак за осигуряване на по-добра видимост и се предлага с гама от елегантни външни цветове, които ще карат хората да обръщат глави след него при всяко пътуване.

Спокойно място за изостряне на мисълта

Модерният кокпит осигурява по интелигентен начин голямо пространство, с "плаващ" 9-инчов сензорен екран на инфоразвлекателната система, създаден за по-ергономично шофиране. Този мултимедиен екран прави лесно всичко от което се нуждаете, включително навигация, музика, съвместимост с Apple CarPlay™ и Android Auto™. А с приложението MyT, можете да се свържете и да останете в контакт с вашия Camry Hybrid, отваряйки си свят от възможности.

Хибридна мощност, която изостря сетивата

Задвижван от тих, 2,5-литров бензинов двигател, като част от самозареждаща се хибридна система, осигуряващ изобилие от въртящ момент при ниски обороти, изключителна мощност при високи, съчетани с невероятна тяга и безгрижно ускорение.